Keurmerken

ISO 9001:2015
Om de beloofde kwaliteit te kunnen garanderen werkt Van Vliet volgens strenge normen. Zo is het bedrijf gecertificeerd volgens ISO 9001:2015 en wordt gewerkt volgens de richtlijnen van het Convenant Gevelonderhoud. Dat stelt eisen aan het personeel, maar dat betekent bijvoorbeeld ook dat o.a alle ladders en machines jaarlijks worden gekeurd. Alle werknemers werken volgens het bedrijfskwaliteitshandboek, waarin alle procedures zijn opgenomen.

OSB-Keurmerk
Dit keurmerk brengt de kwaliteit en betrouwbaarheid van schoonmaak- en glazenwassersbedrijven in beeld. Bij OSB-Keurmerk bedrijven zijn opdrachtgevers ervan verzekerd dat zij brede vakkennis hebben, de administratie op orde hebben, belasting en premies betalen, eerlijk zaken doen en over de juiste verzekeringen beschikken. Bedrijven worden halfjaarlijks gecontroleerd of zij nog steeds voldoen aan de eisen van het OSB-Keurmerk.
Het OSB-Keurmerk voor de schoonmaak- en glazenwassersbedrijven bestaat uit 3 onderdelen:

  • De NEN 4400-1 norm. Hiermee toont het bedrijf aan de financiĆ«le en personele administratie op orde te hebben, belasting en premies te betalen en geen mensen in dienst heeft die niet in Nederland mogen werken.
  • De Code Verantwoordelijk Marktgedrag.
  • Enkele schoonmaak specifieke eisen. Hierin wordt bijvoorbeeld de communicatie tussen de schoonmaak- en glazenwassersbedrijf en de opdrachtgever geregeld, maar ook het meten van de kwaliteit van het schoonmaakwerk. Evenals het toetsen van de CAO en het beschikken over een opzichtverzekering.

Code Verantwoordelijk Marktgedrag
De Code Verantwoordelijk Marktgedrag is opgesteld door een breed samengestelde commissie en moet leiden tot verantwoordelijk marktgedrag op basis van duurzame marktverhoudingen in de schoonmaakbranche. De Code is uniek, verstrekkend en toonaangevend, en opgesteld door een commissie, waarin zowel de verschillende marktpartijen als vakorganisaties en deskundigen zijn vertegenwoordigd.

Zelfverklaring Code Verantwoordelijk Marktgedrag downloaden (PDF)
Zelfverklaring Code Verantwoordelijk Marktgedrag
Beleidsverklaring downloaden (PDF)
Van Vliet Beleidsverklaring

Copyright © 2023 Schoonmaakdiensten Van Vliet B.V. All rights Reserved.