Eenmalige Schoonmaak

Na de oplevering is een gebouw niet gelijk gebruiksklaar. Of als u een gebouw verlaat is deze niet gelijk netjes en schoon. Integendeel! Vaak moet er nog veel schoon worden gemaakt. Van Vliet maakt uw nieuwe gebouw snel en vakkundig klaar voor de inrichting of zorgt ervoor dat het gebouw dat u verlaat schoon en netjes opgeleverd kan worden
Eenmalige Schoonmaak
Snel en secuur schoonmaken
Als het gaat om een nieuw gebouw dat na oplevering gebruiksklaar gemaakt moet worden gaat ons personeel als volgt te werk. Vaak moeten ramen, deuren en kozijnen grondig worden schoongemaakt, de stickers worden verwijderd en de nieuwe tegelwanden worden ontdaan van cementsluier. Door ons vakkundig en nauwkeurig personeel verloopt dit secuur en snel. Bij een eenmalige schoonmaak voor een verhuizing, geldt dat wij het pand zo schoon en netjes opleveren als in het contract staat opgenomen. U kunt uw focus helemaal op het nieuwe gebouw richten, want ons vakkundige personeel neemt de zorg van de schoonmaak op zich.

Wat bieden wij?
Een eenmalige complete schoonmaak, uitgevoerd door vakkundig personeel, voor oplevering van nieuwbouw, grote bouwprojecten, die een nieuwe huurder krijgen en het achterlaten van een oud gebouw i.v.m. verhuizing.

Copyright © 2024 Schoonmaakdiensten Van Vliet B.V. All rights Reserved.