Glasbewassing

Een professionele uitstraling
Om uw gebouw te laten schitteren is het van belang dat uw ramen regelmatig worden schoongemaakt. Daarnaast zorgt een schone gevel voor een professionele uitstraling en biedt het een plezierige werkomgeving.
Ook zorgt het regelmatige schoonmaak van kozijnen, zowel van hout als van kunststof, ervoor dat er minder onderhoud nodig is.

Glasbewassing

Professioneel geschoolde glazenwassers
Elke glazenwasser die bij ons in dienst is, is professioneel geschoold en in het bezit van het diploma Glazenwasser van het branche-opleidingsinstituut SVS. Elke glazenwasser werkt volgens de Internationale (EU) en de nationale veiligheidsnormen (werken op hoogte). Ze beschikken over de modernste hulpmiddelen om zo veilig, snel , schoon en milieuvriendelijk te werken.

Glasbewassing

Wat bieden wij?
Wij bieden glasbewassing tot op grote hoogte. Meestal worden ladders ingezet. Mocht dat niet voldoende zijn wordt een hoogwerker gebruikt. Naast de traditionele glasbewassing beschikken wij over onze eigen Tuckerpool installatie. Doordat elke glazenwasser die bij ons in dienst professioneel geschoold is staan wij garant voor de kwaliteit.

Copyright © 2024 Schoonmaakdiensten Van Vliet B.V. All rights Reserved.