Hogedrukreiniging

Een schone gevel is een goed visitekaartje
Het is jammer als de gevel van een mooi gebouw aangetast is door vuil. Het pand wordt minder aantrekkelijk door de grauwe en grijze uitstraling die het heeft. Het kan ook zijn dat de gevel juist een veelkleurige uitstraling heeft, omdat het is aangetast door graffiti. BeidenĀ zijnĀ niet wenselijk. Een schone gevel, vrij van vuil en graffiti, is een goed visitekaartje voor uw bedrijf. De gevel bepaalt namelijk in belangrijke mate het aangezicht van uw gebouw

HogedrukreinigingHogedrukreiniging
De gespecialiseerde medewerkers van Van Vliet kunnen door gebruik te maken van hun eigen hogedrukreinigingsinstallatie, de gevel van uw gebouw grondig reinigen. Dit gebeurt zorgvuldig, snel en zonder dat u er last van heeft. Ook raakt uw ondergrond niet beschadigd tijdens de gevelreiniging.

Na de reiniging kan er eventueel ook nog een coatingsysteem aangebracht worden. Deze coating zorgt ervoor dat uw pand beter is beschermd tegen vuil en graffiti.

Hogedrukreiniging

Wat bieden wij?
Wij bieden hogedrukreiniging onder andere voor de gevel van uw gebouw of uw wandconstructie. Ook kunnen wij uw terras of vloer schoonmaken middels hogedrukreiniging.

Copyright © 2023 Schoonmaakdiensten Van Vliet B.V. All rights Reserved.